Tuinontwerp

Op zoek naar een hovenier in Ede voor uw tuin? Wellicht heeft u uw tuin in gedachten reeds ontworpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen om uw droomtuin te verwezenlijken.

Vooraf kunnen wij u kosteloos adviseren en uw plannen doornemen. Wij kunnen u tijdens het advies ook helpen door uw ideeën op papier uit te schetsen.

Hiermee kunnen we duidelijkheid creëren in de exacte plannen die u zelf heeft. Daarna kunnen wij deze schets gebruiken om een ruimtelijke computertekening te maken. Zodoende is het gemakkelijk om later wijzigingen aan te brengen zodat het precies wordt zoals u wenst.

Wij zijn gevestigd in Ederveen, en bedienen vele relaties in de regio, bijvoorbeeld in Ede, Ederveen, Barneveld, Lunteren en Veenendaal.

Bekijk voorbeelden uit de omgeving:

Laat het tuinontwerp een verassing zijn

Wilt u dat wij volledig uit het niets uw tuin ontwerpen? U kunt onze inspiratie aanwenden door ons een voorstel te laten maken voor uw tuin. Wij zijn hoveniers in regio Ede en kunnen u deze plezierige verrassing verzorgen.

Nadat we weten hoe groot uw tuin is kunnen wij een 3D tekening maken. Op deze manier kunt u duidelijk zien hoe het definitieve tuin eruit zal zien. U kunt natuurlijk tijdens het proces altijd aangeven waar u bepaalde onderdelen, zoals planten, bomen of zelfs een zwembad wilt plaatsen.

Zo’n 3D beeld laat u vooraf reeds uw tuin beleven. Dit ontwerp zorgt er namelijk voor dat uw beschikbare ruimte in uw tuin duidelijk in beeld komt.

Als uw persoonlijke Edese tuinarchitect vullen wij dit beeld in met gewenste of geadviseerde planten, bloembakken, gazon, struiken, bomen tegels, schuttingen, etc.

Met ons 3D-schetsprogramma, kunnen wij u ook helpen indien u zelf nog niet zo’n vast beeld heeft hoe tuin eruit moet zien. Het is namelijk erg gemakkelijk om hierin wijzigingen aan te brengen, zodat we enkele variaties van de tuin kunnen voorstellen zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Dit is vooral in combinatie met bestrating erg fijn, omdat u dan kunt zien hoe de diverse kleuren van de bestrating, zoals keramische tegels eruit gaan zien in uw definitieve tuin.

Offerte aanvragen

Ik ben geen robot*

Tuinaanleg

Bestaande objecten in de tuin, zoals een bestaand tuinhuisje, vormen een mooie toevoeging waaromheen het tuinontwerp gemaakt kan worden. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen de tuinaanleg zo inrichten dat het een natuurlijk resultaat zal hebben. Ook een leuk zitje, dat u graag op een bepaalde plaats wilt hebben of houden, is mogelijk.

Misschien bent u gehecht aan bepaalde planten, struiken, of bomen en wilt u deze graag in uw nieuwe tuin terugzien. In overleg is dat altijd met uw hovenier mogelijk. In de buurt van Ede hebben wij veel ervaring met het verplaatsen van bestaand groen. Misschien kunt u een kijkje nemen op ons projectpagina, waarin u diverse tuinontwerpen, aangelegde tuinen, en tuinonderhoud projecten kunt bekijken.

Bestrating

Wij raden aan als u toch uw tuin op de schop neemt, om ook over bestrating na te denken. Dit zware werk voeren wij graag voor u uit. Bestaande afwatering en afvoerputjes kunnen bijna altijd intact gelaten worden zodat uw afvoersysteem hetzelfde kan blijven. Wij kunnen u adviseren wat de juiste kleuren zijn van uw tegels of stenen in combinatie met de planten die u wenst.

Keramische tegels

Heeft u de voordelen reeds ontdekt van keramische tegels? Wij kunnen deze tegels zelfs in houtlook leveren, zodat er een natuurlijk geheel ontstaat in uw tuin. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van keramische tegels in houtlook. Wij hebben in de nabijheid van Ede reeds vele projecten gehad met keramische tegels. Onze hoveniers hebben hier dan ook positieve ervaring mee.

Tuinonderhoud

Is uw tuin eenmaal naar wens aangelegd, dan is het tijd om het onderhoud te bespreken. Dat kan snel geregeld worden in een persoonlijk gesprek. Wij verzorgen namelijk veel tuinonderhoud in de omgeving van Ede en daarbuiten.

Dit kan op regiebasis, op afroep basis, en volgens planning. Uiteraard is het ook mogelijk dat tuinonderhoud nemen, zonder dat deze door ons vooraf is aangelegd.

De kosten van tuinonderhoud

De kosten van het onderhouden van uw tuin worden natuurlijk in overleg met u besproken. Ook de exacte werkzaamheden en welke prijs daarvoor geldt, nemen we vooraf met u door. Zodat het u 100% duidelijk is waar u aan toe bent.

Bij tuinonderhoud kunnen wij uw tuinman zijn voor diverse onderhoudsklussen.

Bij onderhoud valt te denken aan:

  • uw tuin zomerklaar of winterklaar maken
  • uw bestrating of hekwerk onderhouden
  • snoeiwerk en boomverzorging
  • uw tuin onkruidvrij houden
  • bij poten van uitgevallen planten of struiken
  • uw gazon maaien
  • onderhoud aan uw vijver

Door onze jarenlange ervaring weten we exact welk onderhoud uit moeten voeren bij welke plant, struik of boomtype. Omdat wij allroundhoveniers zijn, kunnen wij daarbij ook onderhoud plegen aan vijver, uw bestrating, of zelfs uw hekwerk of schuttingen repareren of vervangen. Zoals u ziet zijn we erg breed inzetbaar wat betreft het onderhouden van uw tuin.

Ziet u het type onderhoud dat u zoekt niet staan? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen u zeker van dienst zijn als uw persoonlijke tuinverzorger.

Wilt u ons een vraag stellen?

Geurtsen Hoveniersbedrijf | Brinklanderweg 20 | 6744 PC | Ederveen | M 06 1649 1440 | E info@geurtsenhoveniers.nl

Realisatie: Cannect Webdiensten