Tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven

Tuinonderhoud is belangrijk, wij kunnen u hierbij helpen, vanaf op afroep tot en met full-service.

Vakkundig tuinonderhoud houdt uw tuin mooi en vitaal. Ook op de lange termijn. Hoveniersbedrijf Geurtsen biedt tal van mogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven.

Full-service tuinonderhoud op contractbasis.

Een goede eerste indruk van uw bedrijf begint met een vakkundig onderhouden bedrijfstuin. Met ons full-service tuinonderhoud op contractbasis heeft u daar geen omkijken naar. Ook voor particulieren die als pure tuingenieter het totale onderhoud willen uitbesteden, is dit aanbod een aantrekkelijke optie.

Tuinonderhoud op afroep, op regiebasis.

U bent een tuinier in hart en nieren. Toch zijn er werkzaamheden die u niet zelf kunt of wilt uitvoeren. U belt ons wanneer u dat nodig vindt en houdt zo de regie in eigen hand.

Tuinonderhoud op planning, op regiebasis.

Veel tuinwerkzaamheden doet u zelf. Het grote onderhoud in voor- en najaar wilt u laten verzorgen door een vakkundig hovenier als Hoveniersbedrijf Geurtsen.

Service tijdens uw afwezigheid.

U bent voor een bepaalde periode afwezig en wilt bij terugkomst gelijk weer van uw tuin kunnen genieten. Dat kan met onze hoveniersservice.

Elemententuinonderhoud, op regie- of contractbasis

Bepaalde elementen in uw tuin wilt u graag uitbesteden. Te denken valt aan hagen knippen, maaien, bollen planten etc. Dat kan zowel op regie als op contractbasis.
Wij staan enthousiast voor u klaar om uw tuinonderhoudwensen vakkundig uit te voeren.
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Geurtsen Hoveniersbedrijf | Brinklanderweg 20 | 6744 PC | Ederveen | M 06 1649 1440 | E info@geurtsenhoveniers.nl

Realisatie: Cannect Webdiensten